Menu
Categories
 
Hvem er vi.

Jeg hedder Bettina Stick og er 46år. Jeg har arbejdet som kommunal dagplejer, i vuggestue, børnehave, sfo og med voksen handicappet af forskellige art. Jeg har erfaring med børn fra forskellige kultur og to/flere sproget børn. 

Hvert år, som grøn spirer natur dagplejer, kan man vælge et nyt kursus fersk inden for et område man gerne vil udvikle sig. Sidste år tog jeg derfor et heldags kursus “spring ud i naturen” om naturpædagogik, sansemotorik og motorisk udvikling. Hvilket også gav inspirationen til at søge om at blive motorik certificeret – det blå flag. Man skal søge om en fornyelse af sin godkendelse hvert år både for det grønne og det blå flag.

Derud over har jeg deltaget i kursus om taktil stimulering og kropslig ro.

Kurset tager udgangspunkt i at ”få barnet til at mærke sig selv”.
Ved at ”mærke sig selv” kommer man på mange måder til at hvile bedre i sig selv, kunne finde kropslig ro og dermed bedre have overskud til at acceptere og agere ift. omgivelserne.

Jeg har førstehjælp til småbørn 0-3år

 

Nathja som er min ældste datter på 21 år, blev en del af vores dagpleje i 2017. Og som tiden går bliver hun dygtigere og får også en masse viden – derfor blev vi i sommeren godkendt af Viborg kommune til at vi sammen må have op til 10 børn.

 

Vi støtter de danske hospitalsklovne
*